Изображения показват бъдещия Sony Xperia 10 III

Изображения показват бъдещия Sony Xperia 10 III

Sony традиционно представя новото поколение на някои от смартфоните си в началото на годината. Това би трябвало да е така и през 2021, а един от бъдещите телефони изглежда е наследникът на Xperia 10 II, Xperia 10 III.

Препоръчани оферти

Сега благодарение на лийкъра @OnLeaks имаме достъп до изображения на модела. Те ни дават доста добра представа как ще изглежда той. Освен това научаваме, че телефонът ще е с 6-инчов екран и размери 154.4 x 68.4 x 8.3 мм (9.1 мм при секцията с основната камера). Рамките около дисплея са значителни по размер.

Основната камера, която е разположена в секция в горния ляв ъгъл на гърба, е тройна. Тя може да включва 12MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 8MP с телефото оптика. Хардуерните бутони са отдясно на корпуса, като в този за включване има и четец на отпечатъци.

Според слуховете Xperia 10 III ще използва чипсет Snapdragon 690 с 5G модем. Възможно е премиерата му да е през идните седмици.

Източник: Voice

  • Аз ползвам телефоните на Sony (Sony Ericsson) от първите им модели, та до днес. Сега съм с Xperia 1 ii и съм много доволен. Ъпдейтите са редовни и излизат много по-рано от тези на другите производители. Коментарът, че Сони нямат хубав телефон, говори че колегата не е ползвал телефон на марката и говори наизуст. Единствена слабост на японците е, че нямат силен маркетингов отдел.
    geopit
  • Аз познавам няколко души, които ползват телефони на Sony и по техни думи са много доволни. Не знам как са с ъпдейтите иначе и аз бих ги изпробвал.
    slavi_pp
  • След LG следва и SONY от доста време и те нямат хубав телефон аз в България вече не знам някой да ползва тези марки, поне не съм виждал
    dani1974