Изтегляне на phyre от AppGallery може да ви донесе Huawei P40 Pro

Изтегляне на phyre от AppGallery може да ви донесе Huawei P40 Pro

Преди дни в Huawei AppGallery беше добавен дигиталният портфейл phyre, a заедно с това в магазина се появиха и базираните на технологията портфейли на A1 и VIVACOM. Приложението осигурява удобни възможности за безконтактни разплащания, мигновени безплатни преводи към други потребители, дигитализиране на карти за лоялност и други, а сега може да ви донесе и смартфон Huawei P40 Pro.

За да получите шанс да го спечелите, е достатъчно до 17 юни да изтеглите приложението от AppGallery и да се регистрирате в него, а ако вече го ползвате, трябва просто да го обновите до последната версия от магазина. Тези действия автоматично ще ви включат в томболата за телефона. Името на късметлията ще бъде определено с томбола и ще бъде обявено на 18 юни.

Пълните условия за участие в кампанията са тук.

 • Може би са си обновили условията:

  IV. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА
  1. Участник в Кампанията може да бъде всяко пълнолетно лице, което в периода на Kампанията свали приложение phyre oт Huawei AppGallery и се регистрира в него; както и всеки потребител на приложението phyre, който обнови версията на приложението с последната такава през Huawei AppGallery и има активност в приложението в периода на Кампанията поне веднъж (например за разплащане, паричен трансфер); както и потребителите, които са се регистрирали или са обновили с последна версия преди 10 юни и имат активност в приложението в периода на Кампанията поне веднъж.
  timoj
 • Освен регистрация, трябва да си верифицираш акаунта, заредиш пари и направиш транзакция. На Фейсбук страницата на Huawei пък пише, че трябва и да споделиш screenshot, който показва инсталираното приложение.. Само това са изискванията според общите условия
  1. Участник в Кампанията може да бъде всяко пълнолетно лице, което в периода на Kампанията свали приложение phyre oт Huawei AppGallery и се регистрира в него, както и всеки потребител на приложението phyre, който обнови версията на приложението с последната такава през Huawei AppGallery.
  chilko
 • Не е достъпно за моя регион... Задал съм си го на China

  П.п. Като го смених на Bulgaria стана, но след регистрация не ме пуска в самото приложение, изхвърля ме веднага след като си въведа пина при вход
  venciminchev
 • Освен регистрация, трябва да си верифицираш акаунта, заредиш пари и направиш транзакция. На Фейсбук страницата на Huawei пък пише, че трябва и да споделиш screenshot, който показва инсталираното приложение..
  timoj
 • Е, как да го изтегля от Ап Галери, като нямам Хуй-вей, пък ако имах - за какво ще ми е още един :-))))
  Воден-дух