Изтекоха изображения на новия браузер на Microsoft

Изтекоха изображения на новия браузер на Microsoft

Към края на миналата година Microsoft обяви, че разработва нова версия на браузера Edge, който ще е базиран на енджинa Chromium. Благодарение на Neowin вече разполагаме с екранни снимки на новото приложение. От тях виждаме основния интерфейс, секцията с настройки и раздела с функционалности на Chromium Edge.

Очевидно е, че браузерът е в съвсем ранен етап от развитието си. Въпреки това Microsoft тества поддръжка на разширения и опция за синхронизация. Видим е и опреснен дизайн при отваряне на нов раздел. Изглежда съществуващите добавки за Edge се поддържат от новия браузер, като се очаква той да може да работи и с уеб разширенията за Chrome.

Интерфейсът включва същите бутони за опресняване, навигация и връщане в началото като в Chrome. На този етап това е нормално, имайки предвид ранната фаза на разработка. В момента тестовите версии на новия браузер са налични за служители на компанията, но скоро се очаква достъпът за повече потребители да бъде разширен. Ако искате да сте сред първите изпробвали Chromium Edge, можете да се запишете в програмата Edge Insider.

Източник: Neowin