Появиха се част от параметрите на Samsung Galaxy A91

Появиха се част от параметрите на Samsung Galaxy A91

Samsung вече е в напреднала фаза на разработка на новите модели в серия Galaxy А, а сред тях е и Galaxy A91 (SM-A915F), за който научаваме повече благодарение на информация на Sammobile. Телефонът би трябвало да се появи през 2020 и да предложи чипсет Snapdragon 855, 8GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4500 mAh с технология за бързо зареждане при 45W.

Запазен е 6.7-инчовият Infinity-U дисплей с резолюция Full HD+, който е наличен при Glaxy A90. Тройната основна камера може да включва 48MP сензор с оптична стабилизация, 12MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за боке ефекти, а предната най-вероятно ще разполага с 32MP сензор с бленда f/2.2.

Сред опциите за свързаност са Bluetooth 5.0, USB Type-C и Wi-Fi ac, но и 5G. Наскоро се появи информация, че Galaxy A91 може да дебютира с Android 10, което означава, че премиерата му може да е след тази на Galaxy S11. Възможно е обаче компанията да подготвя и версия на устройството с Android 9 Pie, която да се появи по-рано в някои страни като Индия.

Източник: Sammobile

Препоръчани оферти

  • Какще има с Android 9, като Google иска всички нови 📲 да са с Android 10. А видяхме, че каквото искат това става ☺. Като пишете тези новини не ги ли четете
    Kuzmanow