Клиентите на Fibank мога да плащат безконтактно с часовници Garmin

Клиентите на Fibank мога да плащат безконтактно с часовници Garmin

В края на месец май Fibank намекна, че работи по проект, който ще позволи на клиентите на банката да плащат безконтактно с определени часовници Garmin чрез услугата Garmin Pay. Тази опция вече е факт, а вчера се състоя и официалната й премиера с участието на посланиците на Fibank и Garmin – сноубордистът Радослав Янков и актрисата Диана Димитрова.

С Garmin Pay клиентите на Fibank могат да дигитализират своята карта Mastercard не само в смартфона, но и в часовника си и така да плащат на всички безконтактни ПОС терминали, както и да извършват операции на безконтактни банкомати. Плащането с Garmin Pay е лесно и сигурно, а сигурността е гарантирана чрез технологията Mastercard Digital Enablement Service.

За разплащания с Garmin Pay e необходим часовник, който поддържа Garmin Pay, и дебитна или кредитна карта Mastercard, издадена от Първа инвестиционна банка. Регистрацията на картата се прави чрез мобилното приложение Garmin Connect. Заедно с представянето на услугата започна и кампанията Garmin Pay powered by Fibank. В нейните рамки до 31 януари часовниците Garmin с платежна функция ще бъдат предлагани на специални цени за клиенти на Fibank при закупуване с дебитна или кредитна карта от банката през garmin.bg и в магазини MaxSport.

"Продължаваме да работим активно, за да предложим най-добрите технологични решения и на феновете на Apple Pay и Apple Watch в България. В момента потребителите на Apple могат да използват приложението Garmin Connect и Garmin Pay, които поддържат и iOS, като мобилните устройства трябва да са с версия на iOS 9.3 или по-висока" сподели Теодор Петров – директор "Картови разплащания" във Fibank.

Оферти на деня