Кои са най-интересните очаквани флагмани според нашите читатели?

Кои са най-интересните очаквани флагмани според нашите читатели?

По традиция почти всички големи производители на смартфони представят новите си смартфон флагмани през първото тримесечие на годината. Това, разбира се, е съпътствано от сериозен потребителски интерес от феновете на различните брандове. Всеки очаква да види какви нововъведения ще бъдат добавени към новите устройства, макар и напоследък те да не са чак толкова иновативни.

В последната ни акнета ви зададохме въпроса „Кой необявен все още телефон би бил най-интересен за вас?“. Междувременно част от моделите в нея бяха представени, но някои тепърва ще видят бял свят. Този път няма един преобладаващ отговор, като еднакъв брой от потребителите (379 – или 23.88%) са избрали Huawei P40 Pro и Samsung Galaxy S20 Ultra.

На следващите две места се нареждат Xiaomi Mi 10 Pro и iPhone SE 2 / 9 със съответно 310 и 285 гласа или 19.53% и 17.96%. Далеч назад остават OnePlus 8 Pro, Poco X2 и Galaxy Z Flip, които имат по 91, 86 и 57 гласа.

Вземи Samsung Galaxy Z Flip, 256GB + 8GB RAM  от VSICHKI STOKI на промо цена! Бърза доставка до София, в страната с куриер.

 • Microsoft Duo. Балансът ще бъде възстановен.
  n1
 • Само Айфон XS Max, да живей
  IphoneXSMax
 • Завист и мечти :) Да завиждам за скопен телефон :) Страхотна първоаприлска шегичка от твоя страна :) :) :)
  Боби13
 • Ич никакви "флагмани" по 165 мм височина и на над 1500 лева цени не очаквам, искам да видя по-скоро какво ще представляват Айфон 9 и Пиксел 4а, пък аз.... :idea:
  scenic
 • Завист и мечти :)
  IphoneXSMax
 • Как е възможно да се радвате, на боклуци? Как е възможно да пишеш подобни глупотевини ? На няколко пъти по-ниска цена ,,боклуците" са по-добри от отхапаната Ябълка :) :) :)
  Боби13
 • Как е възможно да се радвате, на боклуци? Ко речи?
  А аз се чудя как е възможно да се радваш на надпис?
  Как няма се радва, дал е 3 бона за сапунерка и ще изплаща 2 години по 150 лв/месец...
  palamud13
 • Как е възможно да се радвате, на боклуци? Ко речи?
  А аз се чудя как е възможно да се радваш на надпис?
  Spikul
 • Как е възможно да се радвате, на боклуци?
  IphoneXSMax
 • Аз чакам китейчето mi 10 pro. След като срязаха huawei китайците ще пренасочват сили в xiaomi. Последният им флагман поне на хартия радва много, че и на цена.
  Вито
 • LG V60 също се очаква съвсем скоро. С изключение на камерата вероятно (нека видим действителни отзиви на реални потребители, а не спонсорирани първо), не виждам с какво ще е по-зле от първите три, които споделят абсолютно същите чипсети, процесори и RAM (с разлика 2-3GB, които над 6 нямат никакво значение). P40 Pro също, без услугите на Google може са се очаква, но надали ще бъде закупен реално. Като цяло, освен за онези, които винаги искат да са с най-новото излязло, тези с телефони от 2019 няма да видят нито забележимо подобрение в производителността, нито нещо друго революционно през 2020, което да се заслужава ъпгрейд. Включително и 5G модемите, които още поне 5 години няма да може да се използват, освен в идеалния център на някои от най-големите градове из Европа, да не говорим за България.
  MEnergy