Коледни предложения от LOOP

Семейството на LOOP ще се увеличи с още един представител - 2 play MEGA LOOP, който не е обикновен тарифен план, а пакет от мобилни услуги и домашен интернет за дома, предоставен съвместно с Мегалан и Spectrum Net. От него могат да се възползват потребители на възраст между 14 и 29 години от София, Варна и Бургас още от 16 ноември, като при подписване на едногодишен или двугодишен договор те получават бърз, неограничен фиксиран интернет със скорост до 100 мегабита в секунда, 2000 безплатни минути към всички в LOOP и пет номера от "Семейство и приятели", 30 безплатни минути към останалите мрежи в страната и свободно разглеждане на социалната мрежа Facebook и wap портала Vodafone Live! през мобилен телефон. В допълнение, през първите три месеца притежателите на 2 play MEGA LOOP получават и 100 МВ безплатен интернет трафик през мобилния телефон. Коледните изненади от LOOP не свършват дотук. Тарифният план MEGA LOOP идва с 50% намаление на първите две или шест месечни такси в зависимост от продължителността на договора.

 • Мисли,момче,мисли... Недей да бързаш да пишеш поредните си бисери,без да си прочел и частица от думите ми! [Quote] Икономичен споделен пакет нет - 40 мб - 27 лв с 2 год договор мега лууп 10 лв 27 + 10 =[u] 37 лв [/u] от което следва , че цената ще е [B]30 лв[/B] [/Quote] В момента в Бургас: 40 мб нет-20 лв[B] без договор[/B] мега лууп 10 лв[B] с едногодишен договор[/B] от което следва,че цената става [B]30 лв[/B] с едногодишен договор,при това само за едната услуга... [Quote]в крайна сметка излзиа , че комби услугата е в пъти по изгодна от поотделно ;)[/Quote] Наистина явно математиката ти е на ниво правопис и словоред... [Quote]омразата ти към м-тел ти пречи на трезвото мислене и пропускаш някой изгодни факти [/Quote] Омраза е силна дума,неприязън по-скоро(стига да знаеш какво означава тази дума).А на теб и семейството ти пожелавам повече абонаменти за такива пакетни услуги с[i] някой изгодни факти [/i]
  Spiderman_ot_selo
 • икономичен пакет нет 30 мб - 22 лв с 2 год договор мега лууп 10 лв 22 + 10 = 32 лв с 2 год договор пакетна услуга - 25 лв с 2 год договор /.... кое ли е по скъпо наистина... ================================================== Икономичен споделен пакет нет - 40 мб - 27 лв с 2 год договор мега лууп 10 лв 27 + 10 =[u] 37 лв [/u] ако искаш да ползваш комби услугата с по висок пакет вероятно ще е с 5 лв по висока таксата както е и в офертата на мегалан (по всякаква логика) от което следва , че цената ще е [B]30 лв[/B] [u]кое ли отново е по евтиното... ?[/u] ================================================== пакет нет 50 мб - 36 лв мега лууп 10 лв 36+10 = 46 лв пакетна услуга ... + 14 лв в/у базовия пакет т.е. 25+14= [B]39 лв [/B] кое пак е по евтиното ? в крайна сметка излзиа , че комби услугата е в пъти по изгодна от поотделно ;) омразата ти към м-тел ти пречи на трезвото мислене и пропускаш някой изгодни факти
  Loоper
 • [Quote]зле сис очите май[/Quote] Вероятно имам нужда от очила,но слава богу правописа ми е на прилично ниво. Колкото до "остроумната" ти забележка...да беше си направил труда да видиш какво точно съм написал и да го беше вързал с това от офертата на Мтел: [B]"Интернет пакетът може да се замени с такъв със скорости 40, 50 или 100 Mbps." [/B] В случая това означава,че за да получиш по-високоскоростен нет,вероятно трябва да платиш по-висока цена за пакетната услуга,предполагам около 4-5 лева за 10 мб... Хайде сега пак ги сметни,ако разбира се математиката ти не е на нивото на правописа ти... Забележката за LOOP UP2U я приемам като основателна!
  Spiderman_ot_selo
 • зле сис очите май :) -пакетната услуга за 1 год е 27 лв , за 2 год е 24.50 което със сигурност не е повече от 30.. много ми е интересно да видя как ще си вземеш нет дори и от др доставчик за 20 лв .. и мега луп за 4.50 ... или хайде за 7 лв -качеството нa нeта на мегалан обосновава до някаъде мако по-високата такса (5лв) в сравнение с другите доставчици -Up 2 U е бонус и ако не ти трябва просто я хвърляш в шкафа .. за нея такси няма така или иначе, но защо пък да не се направим на интересни и да руптаем срещу нещо, което ни се дава безплатно и не сме длъжни да използваме :Д -покритието ще се разраства тепърва в момента покрива не малка част :) услугата е насочена към потребители на 1 от 2-те услуги ... защото ако ги ползваш по о тделно излиза по скъпо..
  Loоper
 • [Quote]Офертата си е повече от добра! [/Quote] Сега и ако се обосновеш,цена няма да имаш... Ще кажа защо не ми харесва офертата,като ще изброя основните минуси: -диференцирана е цената за 1 и 2-годишните договори -офертата важи само за София,Бургас и Варна.За съжаление се оказва,че дори в Бургас покритието се изразява в "цели" 3 квартала,а за Варна също няма пълно покритие... -пробутва се и LOOP UP2U карта,която наистина се надявам да може да се откаже като опция -и накрая най-големия минус,заради който смятам че предложението не си струва:цената на пакетната услуга е по-висока отколкото,ако се вземе отделно Mega LOOP и интернет от друг доставчик,различен от Мегалан и Спектрум нет.Поне за Бургас това е факт-доставчика ми предлага 40 мб скорост за 20лв.Като си взема и Mega LOOP за 10 лв,цената става 30 лв,което е по-малко отколкото предложението на Мтел за скорост от 40 мб... При това забележете,без срочен договор за интернета и договор само за 1 година за мобилната услуга,като дори ще ползвам намаление от таксата за първите 2 месеца,нещо което не се предлага при пакетната услуга! Е,защо тогава да активирам пакетна услуга,когато това не би ми донесло позитиви,а по-скоро бъдещи негативи...
  Spiderman_ot_selo
 • Офертата си е повече от добра!
  АНТИСЕЛЯНИН
 • да видях вече гокачиха :П
  Loоper
 • http://www.loop.bg/page.php?p=2play_megaloop
  engadget
 • Ти малоумен ли си? След като Мтел дори не са обявили цената, как по-точно искаш да ти я напишат тук?
  Wakanapi
 • ми като го качат ще разберем :Д каква е тая глупост да пуснеш някакъв слух леко загатнат и до там.. (m-tel)
  Loоper
 • Намерете цената на пакета, стига сте го копирали това прес-съобщение.
  -=KaLin=-
 • http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=815
  Wakanapi
 • според някаква новина с неясен източник има да :) но според официалния сайт на лууп не :))) и така от вече няколко дни :) http://loop.bg/page.php?p=prices
  Loоper
 • Има такъв план :) Семейството на LOOP ще се увеличи с още един член - 2 play MEGA LOOP. Това не е обикновен тарифен план, а пакет за мобилни услуги и светкавичен интернет за дома, предоставен съвместно с Мегалан и Spectrum Net. От него могат да се възползват потребители на възраст между 14 и 29 години от София, Варна и Бургас още от утре. При подписване на едногодишен или двугодишен договор потребителите получават бърз, надежден и неограничен трафик за фиксиран интернет със скорост до 100 мегабита в секунда, 2000 безплатни минути към всички в LOOP и пет номера „Семейство и приятели”, 30 безплатни минути към останалите мрежи в страната, свободно браузване в социалната мрежа Facebook и wap портала Vodafone Live! през мобилния телефон. В допълнение през първите три месеца притежателите на 2 play MEGA LOOP получават и 100 мегабайта безплатен интернет трафик през мобилния телефон. Коледните изненади от LOOP не свършват дотук. Тарифният план MEGA LOOP идва с 50% намаление на първите две или шест месечни такси в зависимост от продължителността на договора. Срещу 4.95 лева на месец потребителите получават 1000 безплатни SMS към LOOP и М-Тел, 2000 безплатни минути към всички в LOOP и пет номера от „Семейство и приятели”, 30 минути към всички национални мрежи.
  engadget
 • май се оказа , че няма такъв план като от новината :Д
  Loоper
 • Този Mega Loop е супер, но не мога да си прежаля номера още... :|
  -=KaLin=-
 • Мотото на М-тел за тази Коледа е "50% намаление на месечната такса за първите няколко месеца".Миналата година поне имаше FREE TIME и 1 ст./мин. след първата минута при Comfort.
  stststeven
 • Самият тарифен план Mega Loop включва вече и 1000 смс-а към мтел номерата и всички в лооп. http://loop.bg/page.php?p=megaloop:S Всичко е за целия срок на договора само месечната такса е наполовина за 2/6 месеца :)
  joretost
 • Така е,то това си е тарифен план Mega Loop + допълнения
  engadget
 • според начина по койтое написана новината ... временно ще важи само 100 мб за интернет.. останалото звучи постоянно валидно..
  Loоper