Конкурсът за мобилна фотография Huawei InFocus Awards вече набира участници

Конкурсът за мобилна фотография Huawei InFocus Awards вече набира участници

За поредна година Huawei даде начало на своя регионален конкурс за мобилна фотография InFocus Awards, който този път има и секция за видеография. Инициативата има за цел да отличи талантливи почитатели на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа, снимащи с продукти на Huawei, които могат да се включат в 6 категории. 5 от тях са посветени на мобилната фотогорафия - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance и Storyboard, а Life Now е за обичащите да снимат видео. Заявките за участие се подават през официалния сайт на конкурса до 11 август.

Huawei призовава участниците в конкурса да открият "скритата" красота около нас. В забързаното ни ежедневие тези красиви моменти, улавящи ритъма на хората и животните, природната и градска красота, често могат да останат на заден фон. Благодарение на смартфоните тези мигове могат да бъдат запечатани. Подадените снимки и клипове ще бъдат достъпни в официалния сайт на Huawei InFocus Awards, където всички потребители ще могат да гласуват за любимите си заявки до 18 август.

Следващата стъпка е гласуване от жури, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят. Те ще определят кой ще грабне наградите, а те са особено апетитни. Големият победител ще получи лаптоп Huawei MateBook 13, часовник Watch GT и 10 000 евро плюс ваучер за 250 долара за Trip Advisor. За победителите във всяка категория има Huawei MateBook 13, Watch GT, P30 Pro, 2000 евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3 позиция - P30. Победителят от категорията "награда на публиката" ще получи Watch GT и P30 Pro.

Пълните условия на конкурса са тук.

Оферти на деня