Конкурсът за мобилна фотография Huawei InFocus Awards вече набира участници

За поредна година Huawei даде начало на своя регионален конкурс за мобилна фотография InFocus Awards, който този път има и секция за видеография. Инициативата има за цел да отличи талантливи почитатели на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа, снимащи с продукти на Huawei, които могат да се включат в 6 категории. 5 от тях са посветени на мобилната фотогорафия - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance и Storyboard, а Life Now е за обичащите да снимат видео. Заявките за участие се подават през официалния сайт на конкурса до 11 август.

Huawei призовава участниците в конкурса да открият "скритата" красота около нас. В забързаното ни ежедневие тези красиви моменти, улавящи ритъма на хората и животните, природната и градска красота, често могат да останат на заден фон. Благодарение на смартфоните тези мигове могат да бъдат запечатани. Подадените снимки и клипове ще бъдат достъпни в официалния сайт на Huawei InFocus Awards, където всички потребители ще могат да гласуват за любимите си заявки до 18 август.

Следващата стъпка е гласуване от жури, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят. Те ще определят кой ще грабне наградите, а те са особено апетитни. Големият победител ще получи лаптоп Huawei MateBook 13, часовник Watch GT и 10 000 евро плюс ваучер за 250 долара за Trip Advisor. За победителите във всяка категория има Huawei MateBook 13, Watch GT, P30 Pro, 2000 евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3 позиция - P30. Победителят от категорията "награда на публиката" ще получи Watch GT и P30 Pro.

Пълните условия на конкурса са тук.