Lenovo IdeaPhone K900 има 5.5" дисплей и засега е само за Китай

Lenovo IdeaPhone K900 има 5.5
За да подкрепи амбициите на Intel за по-масово навлизане на пазара на смартфони, по време на CES 2013 Lenovo представи нов телефон, който залага на процесор, произведен от американците. Особеното при IdeaPhone K900, е че разполага с 5.5" дисплей с резолюция 1080р (пикселна гъстота над 400ppi) и разчита на двуядрен процесор Atom от ново поколение с честота 2GHz. Устройството е с дебелина само 6,9 мм и е с корпус, комбиниращ стомана и поликарбонатна пластмаса.

Друга интересна характеристика на K900 е неговата 13МР камера, която залага на сензор със задно осветяване като този в Sony Xperia Z. Смартфона ще се продава с Android 4.2 и предлага собствен потребителски интерфейс (може да бъде изключен), а за допълнителна персонализация потребителите ще могат да сменят задния метален панел. Продажбите на Lenovo IdeaPhone K900 в Китай започват през април.

 • А къде да е ? Тук някъде си където само ти и аз харесваме яките неща :D
  baggio82
 • - Страхотна марка! Жалко, че най-хубавите им телефони се продават само в Азия :( В момента съм с един Lenovo S800 с прозрачен цветен дисплей, но ми поомръзна. Ако иска някой, можем да го трампим ;)
  Cawo
 • Като излезе на пазара си го поръчваш както аз направих с този за мой приятел.Телефона за парите си е меко казано прекрасен. http://www.chinabuye.com/lenovo-lephone-k860-exynos-4412-quad-core-1-4g-cpu-5-0-inch-screen-android-4-0-os-3g-gps-smart-phone-black
  omax
 • Защо всичко яко е там някъде си, в Китай... :|
  fintaraBG