Lenovo подготвя таблети Yoga и с Windows

Lenovo подготвя таблети Yoga и с Windows
Не знаем за вас, но ние със сигурност бихме искали да видим версия на таблета Yoga на Lenovo с Windows. Когато тествахме първото издание на Yoga Tablet то успя да ни спечели с уникалната си форма, която не само улеснява използването му, но и позволява поместването на батерия с по-голям капацитет, а това на свой ред води и до значително повече време на автономна работа. През пролетта видяхме слайд с продуктовите планове на компанията и в него присъстваха и таблети Yoga с Windows с премиера в края на годината.

Представянето на новите устройства най-вероятно ще се състои през следващата седмица, когато Lenovo организира събитие в Лондон, а междувременно италиански сайт ни разкрива повече детайли за тях и дори ни показва снимки на един от моделите. Изображенията споделят, че Lenovo ще запази познатата форма, но ще избере черен цвят на корпуса, вместо сребрист. Забелязва се, че е запазена позицията на портовете, бутоните и предните говорители върху корпуса, а освен това не е пропусната и вградената подпора за разполагане на устройството в различни позиции.

Изображението показва наличието на капацитивен Windows бутон под екрана, но не става ясно с какъв диагонал е той - 10" или 8". В продуктовия слайд от началото на годината беше посочено, че ще има такива модели като и двата ще са с екранна резолюция full HD и с процесор Intel Bay Trail-T. Според кадъра ще са налични варианти с Wi-Fi и с LTE възможности.

На събитието на 9 октомври очакваме да бъде представен и 13,3" таблет Yoga Tablet 2 Pro с вграден проектор и вероятно с резолюция на екрана 2560х1440 пиксела, както и нов лаптоп Yoga 3 Pro с футуристично изглеждаща и много тънка панта, свързваща екрана с корпуса. Най-вероятно новите таблети Yoga ще са 6 - 3 с Android и 3 с Windows 8.1

http://hardware.hdblog.it/2014/10/04/lenovo-yoga-tablet-2-windows-immagini/