Lenovo работи по нов модел Yoga Book

Lenovo работи по нов модел Yoga Book

По всичко личи, че Lenovo подготвя премиерата на наследник на своя интересен хибриден лаптоп Yoga Book, който ни впечатли през 2016 година с нестандартната си конструкция, но пък и с относително слабия хардуер, който му попречи да спечели още повече позиции на пазара.

Според заявки в сайта Bluetooth SIG китайската компания има два нови продукта, които са свързани с новото устройство - едната е посветена на Lenovo Pen Pro, а втората на YogaBook2 Prо. Естествено от публикацията трудно могат да се направят каквито и да е било изводи за самите устройства, но имената им все пак са достатъчно красноречиви.

Очевидно едното устройство вероятно е дигитален стилус, докато YogaBook2 Pro няма как да е нещо различно от нов модел на Yoga Book, който можеше да се използва и като таблет и като лаптоп в зависимост от конкретните нужди на потребителя, а освен това имаше сензорна повърхност за дигитализиране на записки. Оригиналното устройство се предлагаше във версии с Windows и Android, а обещаният вариант с Chrome OS така и не видя бял свят.

Източник: Liliputing