Lenovo VIBE K5 Plus предлага Full HD дисплей на цена 149 долара

Единственият смартфон, който Lenovo представи в Барселона носи името VIBE K5 Plus и със сигурност ще зарадва търсещите мощен смартфон на ниска цена. Устройството осигурява 5” Full HD дисплей, осемядрен чипсет Qualcomm Snapdragon 616, разширяема памет от 16GB, 2GB RAM и сменяема батерия с капацитет 2750mAh. Компанията продължава партньорството си с Dolby и в смартфона е добавена технологията Dolby Atmos, която се възползва от задните високоговорители за осигуряване на звук с високо качество.

Двете камери на устройството са с резолюция 5МР и 13МР. Lenovo VIBE K5 Plus (или Lenovo K5 Plus) има алуминиев панел с дебелина 8,2 мм и ще се предлага в златисто и сребристо. Продажбите започват през март на цена от 149 долара. Компанията ще пусне и Lenovo VIBE K5 (продаван и като Lenovo K5) с 5” HD дисплей и осемядрен чипсет Qualcomm Snapdragon 415 на цена от 129 долара.

Източник: Lenovo

 • Не лош телефон, като за крайна продажна цена в Европа от 300 лв. Разбира се, много потребители вече се ориентираха и вместо да плащат ДДС-20 % и търговски отстъпки- 25-30 %, достигащи общо 50 % от цената на официално продаваните в България телефони, си поръчват директно от онлайн магазини. Има доказани и проверени търговци, като Топ Уан, които ви доставят избрания смартфон за една седмица с DHL до вратата на вашия дом, без митници и ДДС, на много конкурентни цени!!
  Мilen
 • К3 Ноут ми изглежда по сносен. Този не виждам какво ново предлага, поне камерата да бяха бутнали.
  scarybear
 • Приличен боклук на що годе прилична цена.
  milenski73
 • Това май е международната версия на Lemon 3 Телефона е абсолютно същия
  Sev1