LG G7 ThinQ ще ни изненада със силен високоговорител

LG G7 ThinQ ще ни изненада със силен високоговорител

По-късно тази седмица LG ще представи смартфона G7 ThinQ, а ние вече научихме много за неговите характеристики – наскоро компанията дори разкри, че ще той предложи 6.1” LCD дисплей с яркост 1000 нита и изрязана горна част. Устройството ще има и подобрени мултимедийни възможности, разкрива информация на Engadget.

Компанията е потвърдила пред изданието, че в G7 ThinQ ще е добавен т.нар. Boombox високоговорител, който увеличава базовото звуково ниво с над 6 децибела и осигурява два пъти повече баси. Измерванията на LG са показали, че така телефонът звучи 10 пъти по-силно спрямо обикновените смартфони, а  басите могат да се засилят при поставяне на телефона върху твърда повърхност или кутия.

Всичко това е свързано с добавената в телефона на специална резонансна кухина, която осигурява 10 пъти повече място за резонанс спрямо стандартните модули с говорители. Подобно на други скорошни телефони на LG G7 ThinQ ще предложи още Hi-Fi Quad DAC, но за първи път в телефон ще има поддръжка за технологията DTS:X, която създава виртуален 7.1 звук при ползването на стандартни слушалки.

Източник: LG