LG очаква да продаде 10 милиона броя от смартфона G2

LG очаква да продаде 10 милиона броя от смартфона G2
Както вече писахме, LG се надява на G2 за увеличаване на пазарния с дял, което би трябвало да значи, че очакванията за продажбите на телефона никак не са ниски. Според информация на корейското издание ETNews мениджмънтът на компанията очаква поне 10 милиона продадени броя от телефона. Това, трябва да е отбележим, е два пъти повече, отколкото е постигал и най-успешният телефон на компанията досега.

http://www.unwiredview.com/2013/07/18/lg-sets-10-million-units-sales-goal-for-its-g2-flagship/

  • Само че LG печелят от всеки продаден смартфон, включително и Nexus-a за $299 е на добра печалба, докато Nokia губи. Също така LG си правят сами екрана , батерията , сензорите и други компоненти. Дори преди няколко месеца пуснаха първите въобще чипсети с PowerVR Series 6 - \"Rogue\", които за сега са в Смарт-телевизори, но скоро ще ги видим и в смартфони. Така че корейците са поставени добре. Развиватсе печелейки , а пазара расте. Създават производства и придобиват нови активи , а не закриват съществуващи.
    A4i
  • Страхотен телефон от ЛГ (yes) Обаче 10 милиона от него няма как да продадат. Маркетинга и дистрибуцията на ЛГ са традиционно слаби, освен това конкуренцията от китайските производители е изключително жестока вече. А ако Гугъл пуснат Моторола X за 199 долара без договор, каквито слухове се появиха, съвсем им намаляват шансовете. Но и 5 милиона да продадат, за тях ще е успех и ще направят нелоша печалба от само един модел. За последното тримесечие ЛГ са продали над 10 милиона смартфона, докато Нокиа, дето уж се възраждала- само 7.4 милиона Lumia. А ЛГ далеч не са най-големия Андроид производител ;)
    milen888
  • Мисля, че ще е страхотен. Лг са много качествена макра, по-качествени от самсунг, лично мнение.
    Holon