LG Optimus 7 през декември в мрежите на всички оператори

LG Optimus 7 през декември в мрежите на всички оператори
Както вече писахме, LG Electronics беше една от компаниите, които анонсираха смартфони с Windows Phone 7 в деня на официалната премиера на платформата. Тогава "М-Тел" побърза да обяви, че ще предлага LG Optimus 7 в своята мрежа, но не уточни кога точно ще стане това. От LG са готови да разсеят неяснотите, като ни съобщават, че устройството ще се предлага от всички оператори и в големите търговски вериги за електроника от началото на декември. Все пак, предвид анонса на "М-Тел" очакваме смартфона да се появи по-рано в предложенията на оператора. Сред добавените от LG приложения са DLNA базираното Play To, Voice-to-Text за конвертиране на глас към текст и друго за т.нар. "добавена реалност" (AR).

С функцията Play To, която е уникална за LG Optimus 7 и е базирана на технологията DLNA, потребителите могат да споделят мултимедийно съдържание с други дигитални устройства, без да използват менюта за целта. Така всеки може да разгледа видеофайлове и снимки, направени с LG Optimus 7, върху телевизора или да слуша музиката от телефона чрез безжични високоговорители.

ScanSearch е AR приложение, достъпно само за LG устройствата с Windows Phone 7, с което потребителят в реално време има директен достъп до информация за шопинг, ресторанти, забавления, банкови услуги, времето. Така офлайн реалността и онлайн светът практически се сливат, за да предложат по-забавно изживяване.

Функцията Voice-to-Text позволява автоматично преобразуване на глас в текст и така спестява писането. По този начин собствениците на модел от серията LG Optimus ще имат свободата да "издиктуват" текстовете за актуализация на Facebook и Twitter профилите си, за имейли и бележки и да постигнат удобна hands-free комуникация.

LG Optimus 7 има 5МР камера, която може да записва 720p HD видео и освен това разполага с функции като Intelligent Shot, която позволява на потребителите да направят отлични снимки, без да се занимават с настройки. Панорамният режим пък предоставя възможността за монтиране на кадрите за постигане на цялостно изображение на 360 градуса. Телефонът разполага с 3,8" дисплей с резолюция 800 x 480 пиксела, 16GB вградена памет и батерия с капацитет 1500mAh.

  • че тва пречи ли им да си го очакват :D:D:D
    Loоper