LG работи по конкурент на Samsung Galaxy S III

LG работи по конкурент на Samsung Galaxy S III
Според информация на корейския сайт Asia Today, LG разработват в момента нов смартфон от висок клас, който ще е предназначен за различни пазари по света. Понастоящем той носи кодовото име Optimus G и ще разполага с 4,7" дисплей, 4G LTE възможности, четириядрен процесор Snapdragon S4, 2GB RAM памет и 13МР камера. Платформата ще е Android 4.0, комбинирана с интерфейс Optimus UI 3.0. Според информацията на изданието, Optimus G ще е директен конкурент на Samsung Galaxy S III.

Междувременно от Qualcomm потвърдиха част от информацията, като заявиха, че ще доставят четириядрения процесор Snapdragon S4 Pro APQ8064 с графичен чип Adreno 320 на LG. Устройството ще достигне първо до корейските потребители през септември, но според компанията по-късно ще достигне и до други пазари.

http://www.anandtech.com/show/6183/qualcomm-announces-upcoming-lg-smartphone-with-apq8064-inside

 • С по-нов S4 е. Това е голямо предимство, защото Samsung евентуално ще настигне това LG чак с Galaxy S IV, ако не броим очакваният Note 2.
  A4i
 • С кое LG-то е по-добро от Самсунга? Кое не ти хареса? (whistle)
  fintaraBG
 • Не знам. Добре че си купих ЛГ . Евтини и здрави. Дори отварят и капачки на бутилки бира хихи.
  aisdiax
 • Заради рекламата и стадното мислене.
  vladovn
 • [Quote]LG никога и в нищо не е изпреварвал Samsung...:) Могат ,само да се опитат да ги стигнат...:)[/Quote]Не думай. Старият ми дисплей беше LG, а новият - Samsung. Няма да повторя тази грешка следващия път... Не знам защо е това клиширано подценяване на LG.
  Sage
 • LG никога и в нищо не е изпреварвал Samsung...:) Могат ,само да се опитат да ги стигнат...
  nikolaiii
 • Промиване / продухване, факт е обаче, че куцо и сакато продава на цени, по-високи от тези на Apple. Те това си е тъпотия на квадрат. Никой не е по светец от Папата, така че Корейци, Монголци и "вся осталная сволоч" би трябвало да се засрами от лакомията си.
  A4i
 • Трябва ли да е с техн. характеристики? Ще ги засенчи първо с новини по сайтовете (промиване на мозъци, като наближи премиерата всеки ден по няколко), а след това с реклама.
  vladovn
 • Не виждам с какво ай фон 5 ще ги засенчи - с 4 инча дисплей ли ?:)
  kiko7772