LG V35 ThinQ е G7 в корпуса на V30

LG V35 ThinQ е G7 в корпуса на V30

LG официално анонсира новия V35 ThinQ, който на външен вид напомня много на своите предшественици от V серията V30S и V30, а като хардуер е почти идентичен с актуалния флагман G7 ThinQ. Основните разлики между двата модела са при дисплеят, оперативната памет и батерията. V35 ThinQ предлага OLED дисплей без изрязана част, който е с диагонал 6” и Quad HD+ резолюция. Със съотношение 18:9 той е по-широк от този на G7, но все пак остава удобен за работа с една ръка. Заедно с това капацитета на батерията е увеличен от 3000 на 3300 mAh, а оперативната памет е 6GB. Смартфонът ще се предлага във варианти с 64GB и 128GB вградена памет.

LG са премахнали говорителя Boom Box, който е сред екстрите на G7, а освен това липсва и самостоятелен бутон за включване, защото неговата функция се изпълнява от сензора за отпечатъци. Бутонът за активиране на Google Assistant също е премахнат. Устройството отново предлага основна камера с два сензора с резолюция 16МР и стандартна и широкоъгълна оптика с бленда съответно f/1.6 и f/1.9, а за производителността се грижи чипсет Snapdragon 845. Продажбите на LG V35 ThinQ в Северна и Южна Америка започват през юни, а след това ще се появи на ограничени пазари в Азия, Близкия изток и Африка.

Източник: LG

  • Останалите неща от G7 като AI в камерата и DAC също са тук.
    chilko
  • Хубаво е, че са зарязали веждата, ама защо са махнали бутона за включване. Не всеки използва сензор за отпечатъци, да не говорим колко сигурен като метод за достъп е той. Какво се случва с аудио усилвателите, микрофоните и традиционния ап на камерата с всички екстри. И последно, този модел в предишните серии беше за аудиофилите, сега с премахване на буумбокс говорителя, а даже и иновативните поне за мен ленти горе при V10 и 20, телефончето все повече изглежда напълно безлично на пазара от изляти по една и съща матрица генерични модели с последния процесор. Жалко за LG, защото V35 е от малкото без изрязан дисплей.
    MEnergy