LOOP празнува пети рожден ден

LOOP празнува пети рожден ден
През юли, преди пет години, LOOP стартира като най-младата мобилна мрежа в България и до края на 2006 г. успява да привлече 27 хиляди абоната, а в момента клиентите й са над 250 хиляди. За тях са достъпни много преференции, сред които ниски цени за мобилен интернет, промоционални пакети с безплатни услуги и специална карта, осигуряваща 1500 отстъпки в България и над 32 000 намаления в чужбина. По случай рождения си ден LOOP ще подари над 1000 награди на най-лоялните си клиенти, които са в мрежата още от самото й създаване през 2006 година. Става дума за 1090 активни потребители на LOOP, които са сключили договор в първия месец от стартирането на LOOP през юли 2006 г.

Петима клиенти ще получат специален подарък от LOOP - музикален плеър iPod shuffle и едногодишен безплатен абонамент за LOOP ALL AROUND с 0 лева месечна такса и включен USB стик. 51 късметлии ще спечелят едногодишен безплатен абонамент за LOOP ALL AROUND 5, също без месечна такса и безплатен USB стик. За 1034 LOOP клиента ще има по 1000 SMS на месец за период от пет месеца. Победителите ще бъдат уведомени с обаждане или със SMS.

  • хубав повод, да са живи и здрави лупчетата, добре ще си намазват и с наградите и с офертите
    Cocona
  • "Става дума за 1090 активни потребители на LOOP, които са сключили договор в първия месец от стартирането на LOOP през[B] юли 2006 г.[/B]" Няма смисъл да се надяваш :)
    waylander
  • Имаш една бира от мен :) (beer) Относно наградите, стискам ти палци да спечелиш нещо :)
    Crazy Heart