LOOP UP2U без такса за активиране през септември

LOOP UP2U без такса за активиране през септември
По повод началото на учебната година "М-Тел" въвежда специални условия на тарифния план LOOP UP2U, който беше представен през януари 2009 г. с мащабна кампания под мотото "Без обвързване и без месечна такса". Новото е, че всички ученици и студенти, които изберат LOOP UP2U, няма да заплащат инсталационна такса. С това предложение на LOOP всеки може сам да определя колко ще плаща на месец, като избере своята "Стоп сметка". Това е избран от клиента максимален размер на текущата сметка, в която се начисляват всички такси и ДДС. При достигане на лимита се прекратява предоставянето на платени услуги от "М-Тел" до края на текущия месец, но абонатът продължава да приема входящи обаждания и може по всяко време да увеличи размера на ограничението. Месечният минимум е 5 лв. и може да бъде променян всеки месец.

Услугата "Стоп сметка" е удобна за всички, които не искат да надхвърлят дадено потребление и искат лесно да проверят колко от лимита си са ползвали. С LOOP UP2U няма срочен договор и месечна такса, а потребителят може да прекрати договора си или да промени тарифния си план само с предизвестие от една седмица в някой от офисите на "М-Тел". Цената на разговор в мрежата на LOOP излиза 1 ст. на минута, тъй като всеки разговор от 5 минути в LOOP се таксува с 5 ст. Цената на SMS за всички мрежи в страната е 0,14 лева, а за МMS в мрежата на LOOP и "М-Тел" е 29 ст.

 • а каква е тази такса миграция ?!?
  His
 • [Quote]"инсталационна такса" - това пък що за глупост е? [/Quote] Още си спомням една промоция от преди 10-15 години: инсталационна такса за студенти само 80 лв.
  m75
 • Аз имам такава карта от 2 години и съм супер доволен от нея.Няма такса,няма договор :) Имам много познати на лооп и те ми звънят на нея
  engadget
 • Страшна примоция, баш пък таксата включване (Наистина WTF? Не съм подозирал, че и такова чудо съществува) ще повлияе на някого и ще направи плана изгоден за него. :X
  mkpetrov
 • "Новото е, че всички ученици и студенти, които изберат LOOP UP2U, няма да заплащат инсталационна такса." "инсталационна такса" - това пък що за глупост е? Да не би да идва техник на МТел в къщи и да мушка новата SIM карта в телефона на абоната?
  Toshko-bg