Lumia 650 се появи в снимка за пресата

Lumia 650 се появи в снимка за пресата

Вече писахме, че премиерата на Lumia 650 най-вероятно ще се забави до средата на февруари, но междувременно, благодарение на evleaks в Twitter можем да видим и изображение на телефона, предназначено за пресата. Както знаем вече, телефонът ще има 5-инчов дисплей с резолюция 720х1280 пиксела, ще работи с процесор Snapdragon 212 или 210 и ще разполага с 1GB RAM и 8GB потребителска памет с възможност за разширение. Основната камера ще е 8МР, а батерията ще е с капацитет 2000 mAh. Междувременно устройството се появи и на сайта на английския магазин MobileFun с възможност за предварителни заявки срещу 262,99 евро, но впоследствие беше свалено.

 • [Quote]Много отдавна цените на "престижните" фирми се определят според логото на капака.[/Quote] То за това най-евтините смартфони в момента са на микрото.435 е 99 лв. без договор и мисля да взема един такъв на племенника за рождения ден. Тази цена която гледате е типичния номер на търгашите когато пуснат някой модел преди официалния внос.Релната цена с този хардуер и характеристики е най-много 250-300 лв.
  AVKansazov
 • Бъркате нещо. Цената е според фирмата, не според хардуера. Много отдавна цените на "престижните" фирми се определят според логото на капака. А това дали са "престижни" си е собствено мнение на същите фирми. Лично мнение, че всичките тези "престижни" фирми са се объркали много. WP телефон се купува заради ОС. Ако китайците пуснат телефони с него, цените ще паднат. За сега няма, и цените са си такива. С iOS също няма китайци, и си купуват хората "престижни" с 1/16GB за доста над 200 лв. А китайците с такива параметри вече са под 100$. Обаче на Андроида и 10GB RAM да го направят, пак ще са му малко. Въобще идеята за архитектурата на ОС е сбъркана, но пък бързо се изкарва продукт и се правят кинти.
  StefiMo
 • Ако продължават да дъвкат един ъпдейт по година и половина и да пускат телефони през две години. Не им остава много. Ако някой ме подсети, кой срок ПОСЛЕДНО СА СПАЗИЛИ. Ще съм му много благодарен.
  geleto_
 • Уинфоуна с 1gb ram работи по добре от андроид с 2gb рам ! Операционната система е лека и не товари ! Има хляб в тея телефони според мен !
  ilchev_n
 • Едва ли ще има разлика с това от статията. Не го оплюваме, телефоните са добри, но цените им са нелепи. Винаги са били такива за това което предлагат. Без добър ап стор телефона губи от целта си на Смартфон. Продължават да слагат 512-1гб рам, докато телефони с андроид за по 200 лева имат 2ГБ. Те по специална ли ползват? И знам, че за WP 1ГБ е достатъчен, но все пак за тея пари, е малко... Слагат и смешните 8GB памет.. За половината на тея пари едно Мейзу или Xiaomi ще свършат къде по-добра работа. А за цената на тоя (очакваната според сайта) OnePlus X е 100000 пъти по-удачен избор. Мое мнение. Всеки си има негово. Но и по почти никаквите продажби, явно и много други мислят така.
  sladyrko
 • Ми то в Андроид да не са по-малко приложенията?
  Gosheto08
 • със сигурност е за предпочитане пред аналогични андроид телефони, не знам защо толкова ги оплюват тия лумии - доста по-удобни са, с изчистен интерфейс и има достатъчно приложения.
  maxito2
 • Кога телефона стана официален, научи му спецификациите, цената, че и успя да изкажеш "компетентно" мнение?
  abando
 • То и без пари да е кой ще сключва 2-годишен абонамент за това?
  Gosheto08