Маркетингови материали за Google Pixel 3 и Pixel 3 XL разкриха детйли за устройствата

Маркетингови материали за Google Pixel 3 и Pixel 3 XL разкриха детйли за устройствата

В интернет се появиха голяма част от маркетинговите материали на Google за новите смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL, които ще бъдат представени на 9 октомври. Eстествено повечето неща отдавна се знаят и изненадите не са особено много. В рекламите се акцентира върху новите функционалности на Android 9 Pie, като и на специфични екстри като функцията Active Edge, която е позната и от миналогодишните модели и позволява управление чрез сензорите за натиск в страничната рамка.

Сред другите акценти е събуждане на екрана чрез почукване върху него и познатата възможност камерата да се активира чрез двойно натискане на бутона за включване на телефона. Отново чрез бутона за включване ще могат да се правят и скрийншотове. Плъзване върху сензора за отпечатъци пък ще отвори менюто с нотификации.

Сред интересните екстри от материалите може да се отличи възможността устройството да идентифицира името на ресторант, който е споменат в e-mail съобщение, а натискане върху името активира опция да си направите резервация. Камерата предлага опцията да се сканират e-mail адреси от визитни картички, а след това чрез докосване можете и да изпратите писмо на съответния човек.

Източник: Mysmartprice