Microsoft подарява Lumia 520 на всички абонати на Xbox Music

Microsoft подарява Lumia 520 на всички абонати на Xbox Music
Microsoft стартира интересна кампания за популяризирането на Windows Phone в САЩ. Компанията от Редмънд ще подари смартфон Nokia Lumia 520 на всички абонати на своята услуга Xbox Music, които са закупили едногодишен абонамент. За съжаление към момента промоцията е ограничена само за територията на САЩ.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/productID.296864500

 • Я по-спокойно я карайте всички и недейте да ме съдите,защото не ме познавате. Изразих си мнението и ако не сте го разбрали ще го кажа отново по друг начин. Не ми харесва Нокия Лумия 520,не харесвам и ОС-ма на Майкрософт за телефони(в компютрите им е силата)Заради това казах,че и да ми подаряват този телефон не бих го взел...какви сираци какви 5 лева,какви Ривиери ви се мотаят в главите???Живея съвсем скромно,но това не означава,че не мога да критикувам ако нещо не ми харесва.Нали заради това живеем в демократична държава(уж) за да може всеки да си изразява мнението свободно(ваша си работа дали ще се съобразите с мнението ми,дали ще го критикувате или пък ще сте съгласни с мен)Може ли да сте такива и да задълбавате философски след всеки един коментар???
  misho1234
 • misho1234 Аз лично съм благодарен, че такъв огромен газар като теб изобщо се занимава да ни пише тук. Сигурен съм, че между партитата с фотомодели на яхтата и разходките с Ламборджинито по ривиерата не ти е лесно да намираш време.
  RadoInc
 • Така е kobreti . Минат не минат 6-8 месеца и почват телефона бил стар не знам си какво не правел. Нямат угодия някои хора.
  sgs_maniak
 • Ами, вземи я и я занеси да я подариш на някое дете в дом за сираци... Като не ти харесва, никой не те кара да я ползваш...
  KOBRETI
 • Подоряват ама в САЩ ! НЕ важи за други държави. :(
  sgs_maniak