Microsoft ще продава Surface RT за 199 долара

Microsoft ще продава Surface RT за 199 долара
Microsoft се готви да стартира изключително агресивна промоция на таблетите Surface RT, показва появила се в интернет предварителна информация, която по-късно беше свалена. Според нея до края на лятото образователни институции ще могат да закупят устройства на цени, които започват от 199 долара за базовия модел и стигат до 289 долара за този в най-високия с 32GB вградена памет и клавиатура Type Cover.

За момента е ясно, че от програмата могат да се възползват средни и висши училища в 25 държави, като за съжаление България поне според предварителната информация не е сред тях. Според представител на Microsoft предложението ще стане активно на 24 юни - точно преди началото на конференцията Build.

http://www.zdnet.com/microsoft-launches-surface-rt-discount-for-schools-7000016919/

 • [Quote]Автор: A4i Публикувано: 22.06.2013 21:46 Осми телефонен \\\"джам\\\" обаче. Правиш ли разликата? :([/Quote] Не я прави, в тази тема за win8, писа сякаш е едно и също с win phone8: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=426805&cat_id=15&view=0
  vladovn
 • Осми телефонен \"джам\" обаче. Правиш ли разликата? :(
  A4i
 • [Quote]Новия Nexus 7 ще $199 с всички екстри към настоящия момент [/Quote] ...и с многобройни бъгове и дефекти, които го правят най-връщаният таблет. Windows RT беше началото. С Windows 8 (и 8.1 след няколко месеца) върви всичко, което имаш на домашното PC.
  РИМ
 • [Quote]плюс това е с Вин-Боз. :D[/Quote] При това не x86, а arm - няма нищо и нищо старо не подкарва. :D
  vladovn
 • Новия Nexus 7 ще $199 с всички екстри към настоящия момент. RT-то е дърто на костеница, плюс това е с Вин-Боз. :D
  A4i