Microsoft Windows File Recovery е ново решение за възстановяване на изтрити файлове

Microsoft Windows File Recovery е ново решение за възстановяване на изтрити файлове

Microsoft пуска собствен инструмент за възстановяване на изтрити файлове за Windows. Новото приложение Windows File Recovery функционира чрез интерфейс с командни редове и може да възстановява разнообразни типове файлове от локалните дискове, USB флашки, както и памет карти.

За да имате най-добри резултати, трябва да използвате софтуера възможно най-бързо след загубата на файловете. Това е важно, тъй като при презаписване на други файлове върху тях шансът за възстановяване драстично намалява.

Чрез инструмента на Microsoft е възможно възстановяването на MP3, MP4, PDF, JPEG и документи от офис пакета Microsoft Office. По подразбиране Windows File Recovery работи с файлови системи от тип NTFS. Наличен ще е и режим за възстановяване на специфични типове файлове от FAT, exFAT и ReFS системи.

Microsoft и досега предлагаше подобна възможност чрез функционалността Previous Versions в Windows 10. Тя обаче работи след активирането на опцията File History, която е деактивирана по подразбиране.

Източник: Microsoft

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • По-добро от R-studio до сега не съм виждал. Изкарах снимки и клипове от 12 годишната Нокиа n95 8gb, чак не можах да повярвам... Преди години го ползвах за първи път, възстановявайки около 700гб заразен хард.
    Вито