Моделът с голяма батерия, Poco M3 е достъпен при нас

Моделът с голяма батерия, Poco M3 е достъпен при нас

Към края на ноември Poco представи бюджетния си модел Poco M3, който е и третото попълнение в серия M. Смартфонът се отличава с батерията си с голям капацитет от 6000 mAh. Сега устройството, което предлага и добър баланс между цена и параметри, вече е достъпно през нашия магазин.

Препоръчани оферти

Телефонът има IPS екран с диагонал 6.53 инча, резолюция Full HD+, защитно покритие Gorilla Glass 3 и капковиден прорез, в който е поместена 8-мегапикселова селфи камера. В основата на устройството е използван чипсет Snapdragon 662 в комбинация с 4GB RAM и 64/128GB памет за файлове. Моделът разполага с батерия с капацитет 6000 mAh с поддръжка за бързо зареждане при 18W.

По данни на компанията с един заряд телефонът може да предложи до 5 дни издръжливост при по-леко натоварване и ден и половина при по-сериозно. Очаква се тя да запази свойствата си дори след две години и половина работа. Основната камера е тройна и включва 48MP сензор с бленда f/1.79, 2MP за макроснимки и 2MP за боке ефекти. Тя е разположена в голяма правоъгълна секция, а останалата част от гърба е с текстурирано покритие.

Четецът на отпечатъци е позициониран отстрани на конструкцията, като сред другите параметри са стерео високоговорители, жак за слушалки и IR предавател. В софтуерно отношение е използвана Android 10 с MIUI 12.