Moto G e разширил пазарния дял на Motorola във Великобритания

Moto G e разширил пазарния дял на Motorola във Великобритания
По данни на Kantar Worldpanel ComTech, Moto G е телефонът, благодарение на който Motorola са спечелили 6% пазарен дял във Великобритания до края на февруари при около нулев преди около шест месеца. Според директора на агенцията пазарният дял на Motorola е бил нищожен преди излизането на Moto G на пазара през ноември. Анализаторите отбелязват, че този успех показва какво може да постигне една компания с качествен телефон на достъпна цена.

Още повече че подобен ефект вече е наблюдаван и във Франция с компанията Wiko и в Китай с Xiaomi, които са достигнали пазарен дял съответно 8,3% и 18,5%. Данните на Kantar сочат и че почти половината продадени Moto G във Великобритания са на потребители между 16 и 24 години, а 83% от закупилите телефона са мъже.

http://www.kantarworldpanel.com/global/News/Motorola-back-in-the-game-with-Moto-G-success


Втора употреба с гаранция

  • Благодаря много и на двамата - това е нещо съвсем друго! Явно минавам на Мото.
    vladimirgan
  • Аз също съм с Moto G Dual SIM и при използване само за разговори (20-30 мин. дневно) изкарва 6 дена. При разговори и използване на WiFi достъп до интернет (+30-40 мин дневно) изкарва 2 дни, а понякога и 3 дни. Изключително съм доволен от телефона имайки в предвид и ниската му цена (360-380 лв с 24 мес. гаранция).
    assen_l_s
  • Ами с включено 3Г нон-стоп и Skype нон-стоп (трябва ми за работата) с пусната опция да синхронизира дори и общите сесии (това мори батерията много) 2 до 3 дни с клизма. Иначе поне 4 дни без Skype. Аз съм доволен...
    OrionBG
  • Би ли споделил как се представя батерията на двусимовата версия. Аз съм в момента със Samsung S4 mini dual и батерията никаква я няма - без друго натоварване изкарва при две активни карти и разговори по около 20 минути на ден изкарва около 60 часа /при това купих втора оргинална и поведението е същото/. А едносимовия S4 mini го водят за един от най-издръжливите откъм батерия....
    vladimirgan
  • Продава се на много места и Едносимовата XT1032 и Двусимовата XT 1033 версия. Говоря за чисто нови с гаранция а не втора ръка от някаде си... Аз имам Двусимовия и е перфектен!
    OrionBG