Moto X4 мина през FCC, ето и официалните характеристики

Moto X4 мина през FCC, ето и официалните характеристики

През настоящата година Motorola вече представи няколко модела смартфони, но компанията готви още еднa изненада. През последните месеци се появи информация за предстоящия Moto X4, а повечето детайли около него изтекоха в началото на месеца. Ново потвърждение за съществуването му идва от заявка за устройството в сайта на американската комисия FCC. Според информацията Moto X4 ще разполага с AMOLED екран с диагонал 5,2”, резолюция 1080 x 1920 пиксела и защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3.

Гърбът на телефона ще е с панел от извито 3D стъкло, което прави външния му вид доста интересен. Смартфонът ще има двойна основна камера с 12MP сензори, като единият от тях ще е монохромен, а другият ще е RGB. Предната камера ще е 16-мегапикселова и ще е комбинирана с широкоъгълен обектив и светкавица. По отношение на производителността очакваме чипсет Snapdragon 630 с тактова честота до 2,2GHz, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 3000 mAh.

Моделът отговаря на изискванията на стандарта IP68 за водо- и прахоустойчивост. Щатската версия на Motorola Moto X4 ще носи номер XT-1900-1, но все още нямаме информация кога устройството ще бъде обявено официално. Възможно е това да стане по време на предстоящото изложение IFA в Берлин, което започва тази седмица, а очакваната цена е около 350-400 евро.

Източник: The Leaker