Motorola Droid RAZR HD вече и с официална премиера

Motorola Droid RAZR HD вече и с официална премиера
След Nokia World, за Motorola остана тежката задача да успеят отново да задържат вниманието на журналистите и мобилните потребители, но не можем да кажем, че от компанията не се справиха, макар и вече да знаехме не малко за предсатвените устройства, благодарение на предварително изтеклите снимки, детайли и друга информация. Droid RAZR HD е водещия телефон от серията и разполага с 4,7" 720р дисплей, който заема почти изцяло предния панел и има съвсем тясна рамка. Телефонът засега работи с Android 4.0.4, но от компанията обещават да получи ъпдейт за Android 4.1. Процесорът му е двуядрен Snapdragon S4 на 1,5GHz. Телефонът ще разполага с 8МР камера, NFC възможност и батерия с капацитет 2500 mAh. Размерите на Droid RAZR HD са 131,9 х 67,9 х 8,4 мм, а проджбите му ще започнат преди празниците, като за момента не е ясно на каква цена ще могат да го намерят потребителите.

Препоръчани оферти

 • Hello,Moto :)
  motofen2
 • Отново Motorola изкачат с невероятно устройство на иначе така силно конкурентния пазар ! Чакаме го с нетърпение !!! (yes)
  One111
 • Бръсначите идват...
  agroman12
 • [Quote]:D На мен като варненец ми е по - близко да отида до букурещ, от колкото до софия, а в румъния съм сигурен, че ще го има. Също съм сигурен, че идеята ми не е оригинална и доста хора правят като мен.[/Quote] Да, разбира се :D На който не му се разхожда до съседките, има и вариант за поръчка от amazon.de, в момента там гледам Motorola RAZR XT910 на по-ниска цена (дори и след като прибавим 10 евро за доставка), отколкото ако човек си го вземе от Виваком с договор :D
  SwollenMembers
 • Motorola са майстори на малките размери (плюс огромни дисплеи) и големите батерии, не знам как го правят, но явно другите не могат. Много добри телефони представиха. (yes)
  osama11
 • :D На мен като варненец ми е по - близко да отида до букурещ, от колкото до софия, а в румъния съм сигурен, че ще го има. Също съм сигурен, че идеята ми не е оригинална и доста хора правят като мен.
  vladovn
 • [Quote]Да, знаех си... Не купя ли RAZR Maxx до кря на август, нещо по-ново ще ме спре да чакам още :D[/Quote] RAZR HD определено си струва чакането (yes) Въпросът е, дали някой ще се сети да го внесе в България.
  SwollenMembers
 • Да, знаех си... Не купя ли RAZR Maxx до кря на август, нещо по-ново ще ме спре да чакам още :D
  Sage
 • Пак няма да коментирам стилът, а само тази грешка [Quote]а [B][u]проджбите[/u][/B] му ще започнат преди празниците[/Quote] Надявам се тези редакции да влизат и в rss емисията както и имейл бюлетина.
  vladovn