Motorola Gleam+ е за феновете на сгъваемите телефони

Motorola Gleam+ е за феновете на сгъваемите телефони
Година след като Motorola ни срещна със сгъваемия телефон Gleam, който ни накара да се замислим за оригиналния Razr, компанията е готова с негова обновена версия. Тя се нарича Gleam+, има по-компактни размери от тези на предшественика си и ще се продава в Германия на цена от 99 евро, когато се появи на пазара през март. Джаджата е с дебелина 13,5 мм и определено хваща окото със стилния си дизайн и LED дисплей върху капака и най-вероятно ще допадне на изпитващите носталгия по тази популярна доскоро телефонна форма. Техническите характеристики също са подобрени и телефона вече разполага с 2,8" дисплей с резолюция 400 x 240 пиксела. Вградената памет е 50МВ, а за още има слот за microSD карта.

Motorola Gleam+ има 2МР камера с фиксиран фокус и запис на видео, двубандови мобилни възможности, FM радио с RDS, мултимедиен плеър, клиент за електронна поща, Bluetooth 2.1 и батерия с капацитет 750 mAh, която осигурява почти 5 часа за разговор или до 417 часа в режим на изчакване. Размерите на телефона са 107 x 52.5 x 13.5 мм при тегло 105 грама.

Препоръчани оферти

  • не едва ли.. аз съм си играл със старият Глейм и мога смело да твърдя,че е нисък клас телефон,даже и пластмасата му е кофти. Не е като V3 и V8 RAZR ,те са класика и моторола едва ли ще изкарат пак такъв телефон - качество и стил :) П.С. силно се самнявам да е като Шарпа
    alskaranne
  • Надявам се да представят нещо, като Aquos 007SH.
    vladovn
  • Много приятно изглеждащо телефонче! Определено ще си остана фен на марката. В шкафа все още седи едно Е398, което е в много добро състояние :)
    allIN