Motorola moto e7 power има голяма батерия и двойна камера

Motorola moto e7 power има голяма батерия и двойна камера

Motorola представи нов модел в своята бюджетна серия E, който ще осигури интересни характеристики на достъпна цена. Устройството предлага 6.5" Max Vision HD+ дисплей със съотношение 20:9 и капковидно изрязване за селфи камерата с резолюция 5МР. По отношение на хардуера откриваме чипсет MediaTek Helio G25, който е допълнен от 4GB RAM и 64GB разширяема памет (с карта до 1TB).

Батерията е с капацитет 5000 mAh и поддържа зареждане при 10W. Върху задния панел има сензор за отпечатъци и двойна основна камера с 13МР главен сензор и 2МР за макроснимки. Сред останалите особености са IP52 рейтинг за устойчивост на водни пръски, 3.5 мм жак за слушалки, бутон за Google Assistant и USB-C порт.

Засега не знаем колко ще струва moto e7 power, защото компанията посочва, че ще разкрие цената преди старта на продажбите в България през следващото тримесечие. За сравнение в момента moto e7 plus се продава за около 260 лева. Телефонът вече беше представен в Индия, където тази версия струва 8299 рупии (95 евро), така че не е изключено тук да е на цена около 300 лв.