Motorola Moto G Turbo залага на чипсет Snapdragon 615

Motorola Moto G Turbo залага на чипсет Snapdragon 615

През следващата седмица мексиканските потребители ще получат ново издание на смартфона Motorola Moto G, което е снабдено с по-мощен чипсет. Моделът добавя към името си думата Turbo, защото залага на осемядрен чипсет Snapdragon 615, а продажбите му започват на 13 ноември на цена около 280 долара. Смартфонът е снабден още с 2GB RAM и 16GB вградена памет, която може да се увеличи чрез microSD карта.
Първоначално се появи информация, че резолюцията на 5-инчовия екран е увеличена до fullHD, но по всичко личи, че тя остава 720р. Другите характеристики включват 13MP и 5MP камери, батерия с капацитет 2470mAh, двусимови възможности и сертифициране по IP67 за добавена водоустойчивост.

Препоръчани оферти

Източник: GSM Arena

 • Има коментар през фейсбук под новината:
  PoceH_BS
 • Къде в новината се говори за ZUK?
  motofen2
 • Днес гледах клип на LG V10 и направих едно малко сравнение- моя OPO работи една идея по-бързо. Разбира се, че не можем да говорим за абслютна точност, но това са моите впечетления.
  muamamu1
 • Snapdragon 615 е гола вода - много бавен и прегрява. Старият SD801 е триста пъти по добър. По рекламите представят SD615 като 8-ядрен. Всъщност чипа е псевдо 8-ядрен, което означава че не може да работи с повече от 4 ядра едновременно. Всички 64-битови чипове на Qualcomm са боклуци. Чакаме да се поправят. От десетия опит ще стане , сигурен съм. :)
  A4i
 • Кел файда от чипа, както се казва, след като е с келявия софтуер на Леново.
  bobyn
 • [Quote]Това ZUK съм на 120% убеден, че е някоя световно неизвестна марка от сорта на Bluy, Huyamivei, Panasaunik и подобни!)))[/Quote] Съвсем друго си е да си световноизвестен боклук (yes)
  LegolasElf
 • ZUK е бранд на Lenovo, а модела им Z1 предлага много за по-малко от 600 лв - http://www.mobilebulgaria.com/news/35849/02102015g-zuk-z1-veche-e-dostapen-i-v-evropa
  chilko