Motorola Moto G7 ще предложи 5000 mAh батерия

Motorola Moto G7 ще предложи 5000 mAh батерия

Motorola подготвя четири устройства в серията G7, които най-вероятно ще бъдат анонсирани в началото на следващата година. Това ще са Moto G7, G7 Plus, G7 Play и G7 Power. Компанията по традиция предлага Plus и Play варианти, които като цяло са с малко по-добри или по-слаби параметри от основния модел. В следващото издание на серията G ще видим и Power версия, чиято батерия ще е с капацитет 5000 mAh.

Препоръчани оферти

Това стана ясно от сайта на американския регулатор FCC, където се появиха и детайли за размерите на телефона, дизайнът на задния панел и опциите за свързаност. Според информацията на FCC Motorola G7 Power ще е с продуктов код XT1955-4. Батерията е с капацитет 5000 mAh, а размерите на устройството са 159 мм x 76 мм с диагонал на корпуса от 167 мм. От приложената скица се вижда, че камерата е единична, а като свързаност се предлага всичко без NFC.

Източници на XDA Developers пък разкриха още детайли за хардуера на модела с кодово име Ocean. Вероятно той ще ползва процесор Snapdragon 632 с графичен чип Adreno 625. Потребителите ще имат избор между варианти с 2, 3 и 4 GB RAM, а за приложения ще са налични 32 или 64 GB.

Камерата ще е с резолюция 12 мегапиксела и бленда f/2.0, докато тази за селфита ще предлага 8 мегапиксела и бленда f/2.2. Дисплеят най-вероятно ще е с диагонал 6.22 инча и ще предлага HD+ резолюция и изрязване за селфи камерата. Очакванията са Moto G7 да е с Android 9 Pie и да е наличен в синьо, сребристо, черно и blush, но засега не е ясно какъв цвят стои зад последното.

Източник: XDA Developers