Motorola - музика, e-mail, навигация

Motorola - музика, e-mail, навигация
Пионерите на мобилните комуникации Motorola представиха и развиха на CeBIT тези три тенденции с новите си модели за 2006 г.
Музика...
ROKR E2 достойно продължава линията на музикалните телефони на компанията, обединявайки в себе си компактни размери, стилен дизайн, MP3 плеър, iRadio, УКВ радио, 1.3MP камера, Bluetooth. Уникалното в случая е дисплеят - QVGA (240 x 320 pixel), TFT, 262k. Интересна е и липсата на iTUNES - залага се на собствен плеър, който освен всичко има и отделни бутони за управление. Музикалната насоченост на този модел се допълва от стандартния 3.5 mm изход за слушалки и възможността за 2GB външна памет.
E-mail...
Ултратънкият (11 mm) Q е съчетание на мощ и елегантност. Базиран на Windows Mobile 5, той разполага с пълноценна QWERTY клавиатура, TFT QVGA (320 x 240 pixel), видео и mp3 плеъри, стереозвук, 1.3 MP камера, възможност за допълнителна памет (miniSD), за редактиране на документи, HTML браузер, пълноценен е-mail клиент. Q дава сериозна заявка за преобръщане на представите ни за смартфони.
Навигация...
A1010 е смартфон от висок клас, който дава възможности за работа в GSM и UMTS мрежи, обработка на документи, HTML браузер, навигация (GPS).
Не останаха без внимание и устройствата от нисък и среден ценови клас, както и заемащите все по-сериозни позиции Linux базирани модели.
A910 - Linux + 3G + WiFi + VoIP + A-GPS, този сбор накратко може да опише флип модела. Трудно е да се определи като смартфон, но пък не е и обикновен телефон - разполага с мощен Intel процесор, стабилна операционна система, позволява инсталирането на Java базирани приложения, UMA технология, която дава възможност за пълноценна VoIP телефония чрез W-Lan.
W220 - полъх от миналото? Съвременният RAZR дизайн на този модел определено навява спомени за култовия StarTAC. Липсата на външен дисплей се компенсира с набор от светещи символи, които показват състоянието на батерията, индикират входящи съобщения и повиквания. Липсват камера или mp3 плеър, но има радио, цветен дисплей, MMS и WAP браузер.
SLVR L2 - ниска цена, продължителна автономност на работа, дизайн на модел от висок клас. Практичен, лишен от натруфеност телефон, насочен към непретенциозния, но водещ много разговори потребител. Разполага с Bluetooth, Java, MP3 за входящи повиквания, цветен дисплей, GPRS и е-mail клиент.

Mobile Bulgaria благодари на Калин Николов - Спомениии

  • Привет! А1010 е представена официално, т.е. проектът е подновен. За грешките - изцяло мои са - Е2 и камерата е печатна грешка, не техническа. За дисплеите забележката е правилна. Благодаря и поднасям извиненията си!
    Спомениии
  • Тези грешки са умишлени, винаги съм си мислел че модераторите на страницата предпочитат Motorola и Nokia, а към другите се отнасят малко пренебрежително, но се стараят за не изпуснат нещо важно
    vladovn