Motorola One Power ще предложи изрязан дисплей

Motorola One Power ще предложи изрязан дисплей

Скоро и Motorola ще се включи в актуалната тенденция за създаването на смартфони с дисплеи с изрязана горна част. Това разкрива информация на сайта Android Headlines, който споделя и снимка на устройството. То ще се казва Motorola One Power и с него компанията, собственост на Lenovo, изглежда ще се раздели с бранда moto, за да го замени с пълното си име.

Смартфонът ще е част от инициативата Android One като миналогодишния Moto X4, което означава, че ще ползва чиста версия на Android и ще получава бързи ъпдейти до следващите версии на платформата. Снимката разкрива наличието на дисплей със сравнително голяма изрязана част в горния край и широка рамка под него.

Приликата с iPhone X продължава и върху задния панел, който съдържа вертикална двойна камера и сензор за отпечатъци. Междувременно от сайта 91mobiles идва и реална снимка на прототип на телефона, която съответства напълно на рендерите.

Източник: Android Headlines, 91mobiles

  • слагат едно символче за нотификация и като видиш, че има такова, трябва да дръпнеш пердето надолу, че да видиш какво е. В MIUI има такова - можеш да избираш между иконки за всяко известие или три точки, които просто показват, че има някакво известие. А иначе изрезката я правят, не защото им е притрябвала, а защото хората искат да имат изрязка все едно са с айфон.
    ipolit
  • -
    npet
  • И то яка вежда. Айде сантиметър-два ок, ама при андроида кви известия ще се показват... Час, обхват, wi-fi и от другата страна още три и до там.
    Вито