Motorola One Zoom може да предложи четворна камера с 5х хибридно приближение

Motorola One Zoom може да предложи четворна камера с 5х хибридно приближение

Благодарение на информация от германското издание WinFuture разполагаме с малко повече детайли за очаквания бъдещ смартфон Motorola One Pro. На първо място става ясно, че моделът може да се появи под името Motorola One Zoom, което подсказва, че ще постави фокус върху камерата. Очаква се смартфонът да разполага с 48-мегапикселов сензор с Quad Pixel технология за комбиниране на 4 пиксела в 1, поето позволява получаването на крайни изображения с размер 12MP.

Сред останалите параметри на камерата ще са сензор с широкоъгълен обектив, който предлага зрително поле от 117 градуса (Action Cam). Ще е налична и телефото леща, която ще позволи постигането на 5-кратен хибриден зуум. Възможно е камерата да разполага с 2- или 3-кратно оптично приближение. Четвъртият сензор ще е 5-мегапикселов за боке ефект. Наличните рендъри подсказват, че към два от сензорите ще бъде използвана система за оптична стабилизация.

Смартфонът ще предложи още AMOLED дисплей с диагонал 6.2“, резолюция Full HD+ и капковиден прорез за предната камера. Въпреки че е в серията Motorola One, новият модел може да не е част от платформата Android One. Очаква се Motorola One Zoom да бъде представен по време на изложението IFA в началото на септември, а цената му да е около 429 евро. Възможно е наличието и на втори по-евтин модел.

Източник: WinFuture

Оферти на деня