Motorola Razr ще получи Android 4.0 през второто тримесечие

Motorola Razr ще получи Android 4.0 през второто тримесечие
Motorola публикува нова информация относно ъпдейтите до Android 4.0, които ще осигури за някои от актуалните си продукти, и по-точно тези, които имат поне 1GB RAM памет. От нея разбираме, че през второто тримесечие новата версия на платформата ще достигне до европейските потребители на смартфона Motorola Razr и таблета Motorola Xoom Wi-Fi. През третото тримесечие би трябвало да го получат и притежателите на Motorola Xoom 2 и Xoom 2 Media Edition. В списъка са и Atrix и Xoom Wi-Fi + 3G, но засега няма подробности кога Ice Cream Sandwich ще е достъпен за тях. Компанията преценява и дали да да осигури ъпдейт за моделите MOTOLUXE u Pro+. Останалите от предлаганите в Европа устройства няма да получат обновяване.

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

Препоръчани оферти

  • А теб може би не са те клатили скоро и затова си недоклатен?!? То щото Windows е много кадърен затова се клати толкова. И къде видя тия хиляди версии на Android?!?
    Nikolay Ivanov
  • Тоя андроид стана ебати балона... Хиляди версии и сите пълни с бъгове и отгоре на всичкото продължават да бълват нови и нови недоклатени... Win XP си вървеше на 128 mb рам и беше пушка... Тея сега разправят за някакви гигабайти, двуядрени процесори и гъзарии... Нестига че имат 10 топ модела ми и тях немогат да поддържат...
    M.5kov
  • Да не говорим за модели като Atrix, който като двуядрен може да си бъде напълно актуален доста време още и да си подкара на 100% пълноценно новата версия.
    mkpetrov