"Мтел" разширява каталога си със серия луксозни телефони

Телефоните с цена, надхвърляща няколко хиляди лева, не са за джоба на всеки, но очевидно "Мтел" смята, че за такива устройства има пазар. Телекомът обяви, че в каталога му влиза нова серия от луксозни модели нa Mobiado, Vertu и Tag Heuer, които ще се продават в специална зона в магазина на компанията в търговски комплекс "Парадайз Център" в София.

Цената на устройствата започва от около 8000 лв. и зависи от вложените в изработката им материали - освен стомана сред тях са специална керамика, сапфирно стъкло, благородни материали, диаманти и кожа от екзотични животни. За купувачите с дълбок джоб са предвидени и екстри като например няколкодневен тест драйв на автомобил Maserati.

В допълнение на луксозните модели, компанията предлага и позлатени версии на устройства като iPad mini и iPhone, които са по-евтини. За клиентите на луксозните стоки "Мтел" обещава и специално сервизно обслужване - при проблем клиента ще бъде посетен от служител, който ще отнесе устройството за ремонт и за времето на сервизно обслужване ще остави модел от висок клас.

  • Най - накрая някой оператор да се сети да внесе луксозни телефони. Мобилтел и преди бяха се пробвали да продават онези поршета (на саджем, хах), но сега са подбрали не една, а цели три луксозни марки. При това едни от най - известните. Клиентите които ги купуват пък не се интересуват и от субсидията. Съвсем нормално ми се вижда \"премиум\" оператора да продава истински премиум телефони. Вече някой клиенти ще могат да се чувстват наистина \"премиум\", а останалите не-\"премиум\" са само за пълнеж явно.
    vladovn
  • Премиум бе премиум :D Сега ще има с какво да се оправдават че и на останалите телефони цените им са премиум ;)
    AVKansazov