Над 8 милиона изпратени съобщения отчитат GLOBUL и "М-Тел"

Над 8 милиона изпратени съобщения отчитат GLOBUL и
GLOBUL и "М-Тел" също са готови да осигурят информация за изпратените в мрежите на операторите поздравителни текстови съобщения за Великден. Зеленият оператор съобщи, че потребителите му са изпратили 4,4 милиона SMS между 22.00 ч. на 14 април до полунощ на 16 април, което е с около 30% повече спрямо миналата 2011 г. Компанията пише, че мрежата е функционирала нормално през празничните дни.

Около 4,1 милиона са кратките текстови съобщения, изпратени от клиентите на "М-Тел", за да поздравят своите близки за Великден, съобщи операторът. Данните са за съобщенията, изпратени за периода от 22 часа на 14 април до 24 часа на 16 април. Така заедно с данните на VIVACOM излиза, че за празника сме изпратили почти 11 милиона съобщения.

  • Моята работа също е друга и не свързана с оператор но в непосредствена близост до комуникациите
    purko1
  • Извинявам се, не съм видял да има тема. Надявам се не мислиш, че съм платен драскач, работя в тази сфера, но не в оператор.
    Мартин Иванов
  • вече има пусната тема а и на вас мтел феновете ви е осигурена свобода кобрети ме обиждаше буквално на сексуална основа и още не баннат като цяло вие ми правите лошо впечатление с неадекватното и просташко писане тук-за тебе не се отнася .
    purko1