Намалената цена на таблета Surface Pro остава постоянна

Намалената цена на таблета Surface Pro остава постоянна
Сигурно помните, че Microsoft намалиха цените на таблетите Surface Pro със 100 долара за август и по всички закони на логиката промоцията трябва да свърши, когато изтече и месецът. От компанията обаче са решили да запазят намалените цени за постоянно, но това не са всички изненади. От WPCentral съобщават още за 40 долара отстъпка и от цените на калъфите Touch Cover, както и 50 долара по-малко за комплект от таблет Surface RT и Touch Cover (в Щатите общата цена ще започне от 399 долара). Според информация от Microsoft компанията предприема този ход заради позитивния отзвук от страна на потребителите.

http://www.wpcentral.com/microsoft-also-dropping-surface-rt-bundle-prices-aug-30th
http://www.zdnet.com/microsoft-makes-latest-surface-price-cuts-permanent-7000020034/

  • Така като гледам спецификациите на Surface Pro, спокойно можеш да ползваш професионален софтуер с далеч по-големи изисквания от MS Office. Общо взето е по-евтин от Mac Book Air и ти позволява доста по-голямо разнообразие от софтуер за Windows + full hd резолюция. А, това до колко хората го били купували - това изобщо няма общо с качеството на продукта :D Хората купуват всякакви боклуци 8)
    SwollenMembers
  • Офертата е много добра според мен. Ако на човек му предстои да си купува компютър, който няма да ползва за игри, има възможност да си вземе чисто нов, с гаранция и с клавиатура за 600 лева наша пара. По-преносима станция, с която да ползваш спокойно с Word, Excel и т.н. не мисля, че се предлага. Би трябвало скоро да може да се намери в е-магазините на Англия и Германия с доставка у нас.
    spe