Наследникът на Pixel XL най-вероятно ще се произвежда от LG

Наследникът на Pixel XL най-вероятно ще се произвежда от LG

Следващото поколение Pixel смартфони изглежда ще претърпи промяна спрямо първоначалните планове на Google. Според информация от различни източници, компанията се е отказала от един от възможните модели, а именно смартфон с кодовото име muskie, който е трябвало да бъде наследник на Pixel XL. Останалите две устройства в серията Pixel, които са в разработка, са с кодови названия taimen и walleye. Новите детайли водят до заключението, че второто поколение Pixel XL ще е именно taimen, който би трябвало да е и най-голям сред трите модела. И трите кодови имена са на различни видове риби.

Според нова информация, идваща от сайта 9to5Google и потвърдена от Android Police, taimen може би ще се произвежда от LG. Изданието е открило тема в Google Issue Tracker, озаглавена “USB PD Compliance Failure”. Вторият коментар в темата изглежда разкрива, че устройството се произвежда от корейската компания, като то е под името “G011C”. Изглежда Google ще гласува отново доверие на LG след проблемите с Nexus 5X. И така, най-вероятно тази година ни очакват две нови устройства Pixel, които може да са с различен дизайн, подобно на Nexus 6P и 5X. Очакванията са поне едно от тях да е дело на HTC, а другото явно ще дойде от LG.

Източник: Android Police, 9to5Google

  • Еее, ти па. Няма пък всеки модел да им е със студени спойки.
    tzincbg
  • ужас, това означава че след някакво време телефона ще умира ей така от само себе си и ако нямате гаранция духате супата а дори да имате ще виси по сервизи през няколко месеца
    TNT9