Netflix въвежда нова полезна функционалност

Netflix въвежда нова полезна функционалност

Netflix пуска нова функционалност наречена Play Something (пусни нещо), която скоро ще е достъпна за всички потребители на стрийминг платформата. Тази новост ще се активира чрез бутон и автоматично ще предлага нови сериали и филми, които потребителят не е гледал досега.

Въпросният Play Something бутон ще е видим на няколко места в интерфейса, включително под профила след вписване. Компанията тества тази функционалност от месеци, като работното ѝ име беше Shuffle Play.

Първоначално Play Something ще се появи в някои версии на приложението за телевизори, като са планирани и тестове за приложението за Android. От компанията отбелязват, че в случая не става дума за произволен избор на съдържание, а се подбира такова на базата на потребителския профил.

 • Това го имам отдавна като функция. Някой път наистина ме “уцелва” !
  mrazko
 • Те първо да си преведат съдържанието на български, после да си обновяват функционалностите. :-)
  Воден-дух
 • Айде гледам и мобилето са въвели нова функционалност ... пусни някаква статия... каквато и да е, без значение, някаква. Айде гледам и тук тихо да пусне някакъв коментар, какъвто и да е, безсмислен, някакъв..
  Интересна опция, определено има смисъл. Толкова заглавия имат, че човек губи доста време докато реши какво да гледа..
  timoj
 • Айде гледам и мобилето са въвели нова функционалност ... пусни някаква статия... каквато и да е, без значение, някаква.
  tixooo