Nokia 230 и Nokia 230 Dual SIM са евтини и имат метален заден панел

Nokia 230 и Nokia 230 Dual SIM са евтини и имат метален заден панел

Microsoft не е забравила за хората, които имат нужда от обикновен и евтин мобилен телефон, който да използват главно за провеждане на разговори. Доказателство за това е премиерата на новите Nokia 230 и Nokia 230 Dual SIM, които обещават премиум изработка и възможност за достъп до интернет на по-ниска цена. Телефоните са снабдени с две камери с резолюция 2МР, така че са подходящи и за запечатване на по-добри селфи снимки. И двете са снабдени с LED светкавици.

Сред другите характеристики на устройствата влизат 2,8” дисплей с резолюция QVGA, FM радио и MicroSD слот за добавяне на карти с капацитет до 32 GB. Включени са и приложения като търсачката на Bing и браузъра Opera Mini, а за още софтуер може да се ползва Opera Store, който осигурява по една безплатна игра всеки месец в продължение на година. Телефоните са снабдени с алуминиев заден панел и имат батерия с капацитет 1200 mAh. Продажбите в Индия, Азия и Близкия изток започват през декември на цена около 55 долара, а на други пазари ги очакваме догодина.

Източник: Microsoft

  • [Quote]Основната камера е комбинирана и с LED светкавица.[/Quote] Като не четете новините от които преписвате поне гледайте рекламата - и двете камери са със светкавици!
    AVKansazov