Нов ъпдейт разширява функционалността на Samsung Gear S2

Нов ъпдейт разширява функционалността на Samsung Gear S2

Samsung публикуваха цялостно обновление на софтуера за своя умен часовник Gear S2. С него моделът от 2015 година се сдобива с голяма част от функционалността на своите наследници. С новия ъпдейт часовникът получава редица промени по интерфейса, а иконките и уиджетите са специално оптимизирани за кръгъл екран. Добавен е и нов уиджет с последно използваните приложения, както и бърз достъп до основните настройки чрез плъзване надолу от всеки екран.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Изцяло обновено е приложението Samsung Health, в което вече могат да се добавят предпочитани упражнения, а самият софтуер включва редица нови нотификации за подпомагане на потребителите, както и предупреждения при липса на физическа активност. Подобрена е и съвместната работа с приложението за мобилни телефони.

Сред новостите е и възможността да се свързват и управляват допълнителни устройства и приложения. Така например часовникът вече поддържа управление на очилата Gear VR, а през него можете да контролирате и PowerPoint презентации. Последната сериозна промяна е въвеждането на детайлни прогнози за времето, които притежателите на устройството ще получават всяка сутрин. 

Източник: Samsung