Нов модел на Sony със Snapdragon 855 се появи в бенчмарк

Нов модел на Sony със Snapdragon 855 се появи в бенчмарк

В базата данни на популярния бенчмарк Geekbench се появи нов модел на Sony. Той е с продуктов код H8256, а параметрите му са повече от любопитни. Устройството е оборудвано с все още необявения флагмански чипсет Snapdragon 855 и 8 GB оперативна памет. Резултатите също са впечатляващи с 3033 точки в едноядрения и 10 992 в многоядрения тест.

Операционната система пък е Android P. Естествено, за момента няма потвърждение, че тестът е истински, защото моделът, който може да е Xperia XZ3 Premium, вече не е наличен в Geekbench. В същото време обаче източникът на снимката като цяло може да се похвали с добра успеваемост в осигуряването на предварителна информация за моделите на Sony, което подкрепя достоверността й.

Източник: Sumahoinfo

 • Грешката е изцяло моя относно Zeiss. Благодаря на muamamu1 за забележката.
  julianjulian10
 • https://m.gsmarena.com/infographic_shows_sonys_contribution_to_smartphone_innovation-news-32087.php
  more_bg
 • Ъъъъъъъм... Zeiss сензори не мисля, че правят. Виж, в оптиката са доста добри. :D
  muamamu1
 • Хубаво е да кажеш кого догонват :) Защото по бързина, дисплей, издръжливост на батерията, а и цялостна издръжливост са напред от години :D Сигурно дизайна е проблема, но който е пипал XZ2 знае, че няма по-удобен телефон в ръката. Така или иначе интелигентен човек няма да хване да си вади телефона по маси и да се прави все едно той го е произвел...
  arakchiev
 • Аз пък харесвам точно стъклените гърбове на Сони! И четвъртитият им дизайн, който напоследък взе да се заобля! За батерията съм съгласен, въпреки че с подобна батерия, смартфона ще стане сериозна тухла като тегло, но...да сложат сензор на CARL ZEISS, е все едно от Канон да сложат сензор на Никон, нещо което никога няма да се случи!
  bibo35
 • Сигурно ще е топ флагмана, послучай 10 години Xperia. Много анализатори написаха, че още тази година, ще има флагмани с 855...
  more_bg