Нови детайли за смартфоните в серията Honor 20

Нови детайли за смартфоните в серията Honor 20

Като част от подготовката за пускането на новата серия смартфони Honor 20, която ще бъде представена на 21 май, китайската компания наскоро сподели няколко снимки, загатвайки за тяхната визия. Сега е достъпен и кратък промоционален клип, който продължава в тази насока, подчертавайки атрактивния дизайн на устройствата и възможностите на камерите им. Моделите Honor 20, Honor 20 Ppo и Honor 20 Lite ще имат Dynamic Holographic стъклен гръб, който е постигнат чрез процеса Triple 3D Mesh.

Изработката на панела става на два етапа. Първо се създава слой за осигуряване на дълбочинен ефект, в който са вградени милиони малки призми, наподобяващи на диамант. После се добавят още две повърхности - стъклен слой и цветен слой с цветовете, в които ще се предлага серията Honor 20. Според компанията от 100 задни панела само 20 отговарят на стандартите ѝ за качество.

Сред останалите споделени от компанията детайли за серията Honor 20 откриваме покритие срещу отпечатъци и дисплей с диагонал 6.26", който покрива 91.6% от предната част - вероятно това се отнася за Honor 20 Pro. Предната камера отново е вградена в панела в отвор с диаметър 4.5 мм. Дизайнът включва заоблени ъгли на дисплея и алуминиева рамка с четец за пръстови отпечатъци отстрани. Honor посочва, че L-образната позиция на камерата позволява добавянето в телефона на по-голяма батерия.

Източник: Honor

Оферти на деня