Нова снимка на HTC M7 показва по-различен външен вид

Нова снимка на HTC M7 показва по-различен външен вид
Малко повече от седмица до събитието на HTC, на което очакваме да видим новия топмодел с Android на компанията, онлайн се появи нова снимка, за която се твърди, че го показва. Тя отново идва от Twitter потребителя @evleaks, който досега често ни осигуряваше снимки и информация за необявени телефони. Това ни кара да мислим, че кадърът показва реалния външен вид на телефона, още повече че съответства на частите за телефона, които вече се появиха в различни онлайн магазини и на една по-ранна снимка на устройството.

Засега не е ясно колко точно снимката показва крайния дизайн на телефона, но прави впечатление липсата на бутон за превключване на приложенията, а вместо това устройството има само бутони за достъп до основното меню и за връщане назад, като между тях е разположено логото на HTC. Не е изключено зад двете решетки да се намират и стереоговорители, а менюто с приложенията във фонов режим да се извиква чрез продължително натискане на бутона за основното меню. Последната информация за устройството твърдеше, че то ще се появи на пазара под името HTC One.

През последните няколко седмици видяхме друга серия от снимки на телефона, които показваха устройство, приличащо повече на HTC Butterfly. Засега не е ясно каква точно е работата и защо е тази драстична разлика в двата набора от снимки. И все пак тези идват от изключително достоверен източник, което добавя повече тежест към тях.