Нова снимка на Samsung Galaxy Note 8 показва атрактивен дизайн (обновена)

В края на месеца ще знаем всички подробности за Samsung Galaxy Note 8, но най-вероятно много по-рано ще са известни всички детайли за него. Вече е ясно, че по отношение на дизайна ни очаква прилика със серията Galaxy S8, но все пак не става дума просто за уголемена версия на Galaxy S8+. Това демонстрира и публикуваното от Ивън Блас (@evleaks) ново изображение на телефона, което разкрива, че той ще има малко по-ъгловат дизайн (еволюция на Galaxy Note7), а освен това и използваният двустранно извит AMOLED панел няма да има толкова силно заоблени ъгли.

Освен стилус S Pen с подобрени възможности, от Samsung Galaxy Note 8 очакваме още двойна основна камера, а останалите характеристики вероятно ще са подобни на тези на Galaxy S8+, но с увеличен до 6,3” диагонал на дисплея и вероятно 6GB RAM. Официалната премиера на телефона е планирана за 23 август и ще се проведе в Ню Йорк. След това ще последват и други модели, които ще подкрепят актуалната тенденция за създаването на устройства с безрамков дисплей като LG V30, iPhone 8 и Google Pixel 2.

Ново
Блас публикува още снимки на телефона, които го показват в детайли от всички страни.

 • Е как да няма ново? Има, но умишлено не се споменава за обявеното скоро в Шанхай- ето картинка от тамошния MWC https://www.flickr.com/photos/samsungtomorrow/34774973463/in/pool-1901913@N24/
  qhbz
 • Никаква разлика спрямо S8. Имаше критики, че сензора за пръстова индентификация е до камерата! Явно не ги интересува мнението на хората. Трябва да пуснат нов модел преди Apple. Това е целта. Винаги са били безидейни!
  kimy
 • Кое му е атрактивното само не разбрах. Същият като S8. И тази новина трябваше да е със заглавие "S8 Note прилича на S8", не да се внушава нещо ново, защото такова няма.
  Вито
 • Рано е да се каже дали ще и стерео! Не са показали отгоре как ще е!
  apolon25
 • Така като го гледам забелязвам , че няма да е стерео. И не са успели да монтират под стъклото пръстовия детектор. Жалко.
  julianjulian10
 • И с пожарогасител....
  mathur
 • Този кютук ще е по-голям от S8+, а и предполагам същият като него само че, с писалка. 8)
  frank zappa
 • Както винаги, най-доброто от мобилните телефони.. Ще се купува и ще е на ниво поне 4 години.. с Rom-овете може и повечко :D Това ще мега звяр !!!
  obje
 • с крива картина (woo)
  abando