Нови детайли за дисплеите на OnePlus 9 и 9 Pro

Нови детайли за дисплеите на OnePlus 9 и 9 Pro

Според слуховете тази година OnePlus може да представи новата си серия смартфони по-рано от очакваното. Това означава, че има вероятност да видим линията OnePlus 9 още през март. Междувременно бяхме свидетели на изображения на част от моделите в нея, както и на данни за някои от характеристиките им.

Сега разполагаме с нова информация от лийкъра Digital Chat Station. Той споделя, че OnePlus 9 Pro ще има извит екран с диагонал 6.78 инча, резолюция Quad HD+ и честота на опресняване 120 херца. OnePlus 9 от друга страна ще е с плосък дисплей с диагонал 6.55 инча, резолюция Full HD+ и същата честота на опресняване.

Селфи камерата и при двата модела ще е поставена в отвор с размер 3.8 мм. Освен това теглото на конструкцията ще е под 200 гр., а дебелината на корпуса ще е 8 мм при OnePlus 9 и 8.5 мм при Pro версията.

И двата смартфона ще използват чипсет Snapdragon 888, както и батерия с капацитет 4500 mAh с технология за бързо зареждане при 65W. Pro вариантът може да има и бързо безжично зареждане при 45W.

Източник: Weibo