Нови снимки на Sony Xperia U (ST25i)

Нови снимки на Sony Xperia U (ST25i)
На пресконференцията на Sony (Ericsson) в неделя на мобилния конгрес очакваме да видим поне два нови смартфона с бранда на компанията. Това са Sony Xperia U (ST25i) и Xperia P (LT22i), които са познати и с кодовите си имена Kumquat и Nypon. Вече видяхме снимки на компактния Xperia U, който залага на 3,5" Bravia дисплей, но поредната серия от кадри показва смартфона в много повече детайли. В тях моделът е сравнен с Xperia S, който има 4,3" екран.

От снимките става ясно, че моделът ще има батерия с капацитет 1290 mAh, която може да бъде заменена от потребителите, и ще разполага със същия дизайн, който дебютира в Xperia S. Това, изглежда, ще е тенденцията, която ще доминира в тазгодишните смартфони на компанията. Очакваме Xperia U да има двуядрен процесор с работна честота 1GHz, 3.5" дисплей с резолюция 480 x 854 пиксела и 5MP камера, която ще може да записва 1080р видео.

http://www.xperiablog.net/2012/02/20/new-pictures-of-sony-xperia-u-st25i-leak-sized-up-against-xperia-s/

 • Моето предложение беше за малка редакция: "От снимките става ясно, че моделът ще има батерия с капацитет 1290 mAh, която може да бъде заменяна от потребителите и ще разполага със същия дизайн, който дебютира с Xperia S." А, не: [Quote]От снимките става ясно, че моделът ще има батерия с капацитет 1290 mAh, която може да бъде [u]заменена[/u] от потребителите[u],[/u] и ще разполага със същия дизайн, който дебютира [u]в[/u] Xperia S.[/Quote]
  vladovn
 • Колко му е да напишат сменяема батерия.Ама не!Трябва да е дословно по гугъл преводача.
  AVKansazov
 • Ох, остави, явно не може да разбереш каква е разликата между "заменена" и "заменяна".
  vladovn
 • xperia s e с фиксирана батерия, при нужда тази може да се замени с друга
  chilko
 • Има грешка в статията (за пореден път) [Quote]От снимките става ясно, че моделът ще има батерия с капацитет 1290 mAh, която може да бъде [u]заменена[/u] от потребителите[/Quote] С какво ще бъде "заменена"? Или идеята е друга?
  vladovn