Нови снимки показват финалната версия на Google Pixel 3 XL

До официалната премиера на новите телефони Pixel има почти два месеца, ако предположим, че тя ще бъде на 4 октомври. Това обаче не е пречка в интернет да се появят снимки на търговската версия на Google Pixel 3 XL, които идват от руски блогър. Кадрите и видеото на разопаковането бяха споделени в Telegram и в тях се вижда бялата версия на смартфона. През последните седмици в интернет се появиха и други кадри на прототип на смартфона, така че неговият дизайн не ни изненадва, но от снимките става ясно, че комплектът ще са включени и USB-C слушалки, които са с формата на безжичните Pixel Buds.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Заедно с това изображенията потвърждават, че Pixel 3 XL работи с Android 9, ползва 8-ядрен чипсет Qualcomm (вероятно Snapdragon 845) и има екранна резолюция 1440x2960 пиксела и 4GB RAM. Снимките разкриват за първи път и какъв ще бъде интерфейсът около голямата изрязана зона в горния край на дисплея. Тя е необичайно висока, а според кадрите статус лентата на телефона ще бъде разтеглена до височината на изрязването, което със сигурност ще предизвика противоречиви реакции.

Източник: Telegram

 • Май не съм виждал по-голяма вежда! По-дебела де.
  geleto_
 • Красота :D 1 пръст рамка долу, изрязан дисплей горе и цената му сигурно ще започва от 1000[B]?[/B] нагоре :S
  centur
 • Ами дано са фейк тия картинки, че хич не изглиждат добре. От друга страна на кого ли му пука, тези телефони са доста скъпи и едва ли токлова ги купуват. Гадното е, че подкрепят тренда с изрязаните дисплеи чрез официалната поддръжка на ночовете. Нищо, ще изтърпим ощ еедна година докато се забравят.
  ipolit
 • Поредният грозен, бъгав и разпадащ се смартфон.
  mdmark
 • Смях в залата! (cyber)
  Ванката
 • Не е лъжа (angry)
  board
 • Ето гатанка: Грозно и скъпо. Що е то ?
  dxv_pro